Türkçe
×
Tüm hakkı saklıdır. Sitemizde kullanılan tüm içerik ve görseller
Emos Grup'a ait olup izinsiz kullanımı hukuki yaptırıma tabidir.
İnviva
Orifis Plaka Debimetre Orifis Plaka Debimetre
Orifis Plaka Debimetre

EMOS GROUP
Yenilikçi Teknolojilerle Güçlü Çözümler,
Kalitede Güvence!

Orifis Plaka Debimetre

Orifis plaka debimetreler hem sıvılar hem gaz akışkanlar için kullanılabilir. DN15 - DN200 hat boyutlarında sıvı, gaz ve buhar uygulamaları için uygun bir üründür. 100 Bar Basınca Dayanıklıdır.

Whatsapp

ORİFİS PLAKA DEBİMETRE

Orifis plaka boru sistemlerinde debi ölçmek için kullanılır.

Orifis plaka debimetreler hem sıvılar hem gaz akışkanlar için kullanılabilir.

DN15 - DN200 hat boyutlarında sıvı, gaz ve buhar uygulamaları için uygun bir üründür.

Orifis debimetreler 100 Bar basınca kadar dayanım özelliği bulunan debimereler olmakla birlikte, kullanıcının talebine göre daha yüksek basınçlar için özel üretim sağlanabilir.

All-in-one tasarım ayrıca uzun veya tıkanmış ani hareket boruları veya gaz sistemi ve sıvı hatlarında gaz kabarcıkları, yoğunlaşma nedeniyle bozulmuş sinyaller gibi sorunları yaşatmadan, geliştirilmiş doğruluk ve daha hızlı tepki sağlar.

Orifis debimetreler bastırma cihazı, akış ölçümü hesaplanmasını sağlayan diferansiyel basınç transmitteri ve kullanımını destekleyen görüntü aygıtları (veya bilgisayar) ile debi izlemek ve kontrol etmek için kullanılır.

Basit yapısı ve kolay montaj özelliği sayesinde DN15 - DN 200 hatlarında kullanım özelliğinin yanısıra, özel üretimlerde 550 °C sıcaklık ( Ops. 1000°C ), 40 Mpa basınç ( 400 Bar ) basınç olan akışkanlarda DN3000 hat boyutlarına kadar da kullanılabilir.

ORİFİS DEBİMETRE AVANTAJLARI

Diğer debimetrelerde ihtiyaç bulunan giriş çıkış düz boru mesafesi bu sistemde bulunmaz.

Sıvılar, gazlar ve buhar için evrensel uygunluğa sahiptir.

Tamamen mekanik sağlam ana ekipmanlara sahiptir, haraket eden parçası bulunmaz.

Transmitterler prosesi kesmeden, çalışma esnasında istenildiği zaman değiştirilebilir.

Geniş çap aralığında kullanılabilir.

Zorlu proses koşullarında kullanılabilir.

420 Bar basınç ve 1000 °C sıcaklığa kadar kullanılabilir.

Boru Çapı DN15...DN200 mm
Koruma Sınıfı IP68
Çalışma Basıncı 400 bar
Tekrarlanabilirlik ±0.3%FS
Besleme Voltajı 24Vdc±10%
Sinyal Çıkışı 4-20 mA
Mekanik Bağlantı ANSI 1501B RF Flanş
Hassasiyet ±0.5%FS
Seri Haberleşme Hart